DanskEnglishDutch   
Kontakt  
Udskriv denne side

Aktiviteter 2016

Lørdag d. 30 april særligt åbent. Kl. 10-12 vil der være en lille reception for gæster og forretningsforbindelser. Hele dagen holder vi åbent som på en normal dag. Alle er velkomne.

Fredag d. 6. maj. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af ca. 130-140 levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 155,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.  

Lørdag d. 14. maj. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af ca. 130-140 levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 155,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.  

Søndag d. 22. maj.  Ikebana demonstration. Japansk fødte, men dansk talende Mimi, kommer og viser hvordan man laver de japanske blomster dekorationer, enklere og smukkere kan en blomster dekoration ikke laves! Fra kl. 12.00-15.00 Ingen tilmelding.

Torsdag d. 26. maj. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af ca. 130-140 levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 155,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord. 

Lørdag d.18. juni.  Aftenåben, kom og oplev haven om aftenen. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 155,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord. 

Søndag d. 19. juni Origami/Kalligrafi. Mimi kommer og folder papirfigurer som i Japan. Det er de mest utrolige ting der kan komme ud af et stykke papir når det har været igennem Mimis hænder. Mimi kommer også og viser hvordan man laver kalligrafi som er en særlig japansk stil inden for kunstmaling. Kom og få skrevet dit dyre år på japansk. Fra kl. 12.00-15.00. 

         

Lørdag 13. aug. Hvordan skabes den japanske atmosfære i haven?
Unikt have seminar med Kosugi og Yoko den 13. aug. 2016.

Starter kl. 15 med haveseminar og kl. 17 med ikebana demonstration samt fællesspisning.

Kosugi kommer til Danmark for at holde et unikt seminar om elementerne i en japansk have og tegning af en japansk have – hvilke elementer som den bør indeholde og hvor de skal placeres i forhold til hinanden - og hvorfor.

Kosugi er Peters gamle chef da han boede i Japan og han er en meget anerkendt og dygtig havedesigner i Japan Uddannet inden for have arkitektur og have historie som han underviser i på universitet i Kyoto.

Kosugi har arbejdet i nogle af de fineste haver i Japan og har mange års erfaring at dele ud af.

Seminaret med Kosugi er delt op i to dele hvoraf det første er omkring elementerne i en japansk have. Herunder forklares betydningen af de forskellige elementer. Den anden del består af mere praktisk hvor Kosugi tegner en fiktiv japansk have og placere elementerne rigtigt i forhold til hinanden og forklare hvorfor. Hele seminaret var 2 timer. Der vil være mulighed for at stile spørgsmål i den sidste del af seminaret.

Seminaret vil foregå på let engelsk.

Kosugi tager også sin søde kone med - Yoko som er en meget dygtig ikebana dekoratør. Yoko vil gerne vise basis reglerne inden for ikebana og vise sine kunstneriske evner frem. Det tager ca. en time.

Demonstrationen vil foregå på Japansk med en tolk på som oversætter til dansk.

Hele seancen afsluttes med fællesspisning hvor der vil være buffet med japansk mad ca. kl. 18:00

Prisen for arrangementet er 475 kr. pr. pers uden sæsonkort og 400 kr. pr. pers med sæsonkort.

Husk at tilmelde – begrænset antal pladser


Søndag d. 21. august.  The ceremoni.
 Maki og Yoko, som begge er født og opvokset i Japan og har en stor viden og erfaring inden for udførelse af the ceremonier. Så kom og oplev en rigtig the ceremoni i vores the hus. Fra Kl. 12.00 – 16.00.

Torsdag 1. sept. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 155,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord. udsolgt

Søndag d. 4. sept.  Fuchi Bonsai udstiller nogle af landets bedste bonsai, og viser bonsai teknikker på arbejdende stand. Medbring gerne dine egne bonsai og få gode råd.

Tre af Danmarks bedste bonsaidyrkere udstiller bonsai og fortæller om den ældgamle japanske kunstform, der handler om at dyrke træer i skåle, der gengiver illusionen af et stort træ i naturen. Desuden vil de vise de specielle teknikker, der kræves for at skabe bonsai og hvordan træerne vedligeholdes gennem mange år.  Samtidig med udstillingen vil der være arbejdende værksted, hvor man kan medbringe sin egen bonsai og få råd og vejledning til opstart eller vedligeholdelse af sin egen bonsai. Fra kl. 10.00-16.00 Ingen tilmelding. Se mere om klubben på www.fuchi-bonsai.com

Søndag d. 11. sept.  Ikebana demonstration. Japansk fødte, men dansk talende Mimi, kommer og viser hvordan man laver de japanske blomster dekorationer, enklere og smukkere kan en blomster dekoration ikke laves!  Fra kl. 12.00-15.00 Ingen tilmelding.

Lørdag d. 17. sept.  Ayako åbner sin sushiskole. Ayako er født og opvokset i Japans og har arbejdet med fremstilling af sushi i Japan. Hun flyttede her til Danmark for godt 10 år siden og taler en del dansk. Kom og lær hvordan man laver ægte japansk sushi af en ægte japaner. Kom og få del i de hemmelige fif. Det er et lukket arrangement med max 10 deltagere pr. hold. Kurset er opbygget i tre trin: man starter med at forberede ingredienserne til sushi, dernæst fremstiller sushi og til sidst spiser man sin egen sushi. Hold 1. er kl. 11 til ca. 13 og 2. hold er fra 14 til ca. 16. Tilmelding er nødvendig.
Pris pr. deltager er 375,- kr. inkl. entre til haverne. Betales ved indgangen.


Ekstra aften åben med spisning
Fredag 23. sept. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af ca. 130-140 levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 155,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.  udsolgt

Lørdag 24. sept. Aftenåben, kom og oplev haven oplyst af ca. 130-140 levende lys. Spis aftenbuffet i cafeen fra kl. 18.30. Buffeten koster 155,- pr. person. Der vil være foredrag om haven kl. 20.00. Husk at bestille bord.